«Έκοψε» Γιάκομπ ο Ουζουνίδης

«Έκοψε» Γιάκομπ ο Ουζουνίδης

Αρνητική ήταν η εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Αργεντινό χαφ, Κλαούντιο Γιάκομπ, αν και φέρεται να… ψάχτηκε σοβαρά η ΑΕΚ για την περίπτωσή του. Ποιοι οι λόγοι

argentino
Δεν πέρασε το… τεστ του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Κλαούντιο Γιάκομπ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην ΑΕΚ (που συνεχίζει να αναζητά έναν μέσο) και απασχόλησε η περίπτωσή του τους ανθρώπους του συλλόγου και πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν παίκτη που έχει υψηλό κασε.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Live Sport», ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν άναψε… πράσινο φως για τον έμπειρο χαφ με θητεία στο αγγλικό ποδόσφαιρο από το 2012, όταν και αποκτήθηκε από τη Γουεστ Μπρομ.

Εκτίμησε ο 49χρονος προπονητής ότι ο Γιάκομπ δεν είναι αυτό που λείπει από τον άξονα της Ένωσης και παράλληλα προβληματίστηκε από το γεγονός ότι απέχει αρκετό καιρό από τις προπονήσεις ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, διότι έχει μείνει ελεύθερος. Αυτό αποδεικνύει και το γεγονός ότι αν δεν βρεθεί μια περίπτωση παίκτη που να καλύπτει τα «θέλω» του, ο Ουζουνίδης δεν «καίγεται» για να αποκτηθεί παίκτης.

Την περασμένη σεζόν, ο Γιάκομπ έκανε 16 συμμετοχές (οι 9 ως βασικός) στην Premier League και από μια στα Κύπελλα της Αγγλίας, συν μια με τη δεύτερη ομάδα της Γουεστ Μπρομ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης