Με φόντο τους «χρυσοφόρους» ομίλους

Με φόντο τους «χρυσοφόρους» ομίλους

Ένα βήμα πριν από τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται οι ομάδες, που παίζουν το πρώτο ματς των play off και θέλουν να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού

betshop
Μπενφίκα – ΠΑΟΚ: Στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας η Μπενφίκα, που σαφώς είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ θα έχει δυο σημαντικότατες απουσίες, κατά πάσα πιθανότητα. Είναι οι επιθετικοί Ζόνας και Καστίγιο που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δύσκολα θ’ αγωνιστούν. Έμεινε, έτσι μόνο ο Ελβετός Σεφέροβιτς στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τον Ελ Καντουρί, επίσης τραυματία, αλλά πάει στην Πορτογαλία γεμάτος αισιοδοξία και πίστη ότι μπορεί να μη χάσει, τουλάχιστον. Στον προηγούμενο γύρο η Μπενφίκα πέταξε έξω την τουρκική Φενέρμπαχτσε με νίκη 1-0 στη Λισαβόνα και ισοπαλία 1-1 στην Πόλη. Ο ΠΑΟΚ τη Βασιλεία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & under 2.5 της betshop.gr που προσφέρεται στην απίστευτη τιμή του 3.45.

Βιντεότον – ΑΕΚ: Το παιχνίδι αυτό δεν θα γίνει στην έδρα της ουγγρικής ομάδας, αλλά στη Βουδαπέστη. Για την ομάδα αυτή μπορούμε να πούμε ότι είναι η πιο πλούσια στην Ουγγαρία, έχει τραπεζίτη ιδιοκτήτη και αντιπρόεδρο στην UEFA, τον Σάντορ Τσένι. Στους δυο προηγούμενους γύρους απέκλεισε την βουλγαρική Λουντογκόρετς, παίρνοντας 0-0 στη Βουλγαρία και νικώντας 1-0 στον επαναληπτικό. Μετά, την σουηδική Μάλμε, από την οποία πήρε ισοπαλία 1-1 στη Σουηδία και στον επαναληπτικό έφερε 0-0. Η ΑΕΚ έχει ένα σερί μη ήττας στην Ευρώπη από πέρυσι, θα έχει και τον αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο στην σύνθεση, όχι, όμως, τον Ουκρανό κεντρικό μπακ Τσικρίνσκι, καθώς και τον Αργεντινό Μπογέ. Σαν ομάδα είναι καλύτερη από την αντίπαλό της. Είναι σε καλό φεγγάρι μετά την πρόκριση εις βάρος της Σέλτικ. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.35.

Ερυθρός Αστέρας – Σάλτσμπουργκ: Θα ποντάρουμε στο Χ2 & under 2.5 της betshop.gr στο 2.01.

Άγιαξ - Ντιναμό Κιέβου: Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.85.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Αϊντχόφεν: Δεν παίρνουμε μεγάλο ρίσκο αν παίξουμε το 2 & over 2.5 το οποίο η betshop.gr πληρώνει στην πολύ καλή τιμή του 3.61.

Γιουνγκ Μπόις - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Μας παίρνει να κάνουμε μια μικρή υπέρβαση και να παίξουμε τον 1 & goal – goal που προσφέρεται από την betshop.gr στο 3.61.

Γιουρόπα Λιγκ

Ολυμπιακός Πειραιώς – Μπέρνλι: Νίκη έστω και μισό – μηδέν θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην αγγλική Μπέρνλι, η οποία στερείται ευρωπαϊκής εμπειρίας. Οι ερυθρόλευκοι στον προηγούμενο γύρο έβγαλαν εύκολα με δυο νίκες 4-0 και 3-1 την Λουκέρνη, αλλά εδώ αλλάζουν τα πράγματα. Η Μπέρνλι είναι αγγλική ομάδα, έχει παιχνίδια στα πόδια της στο πρωτάθλημα κι ο Ολυμπιακός όχι. Μέχρι την περασμένη αγωνιστική η Μπέρνλι είχε απροσπέλαστη άμυνα κι έπαιζε στο under. Κόντρα στη Γουότφορντ έχασε 1-3. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την τουρκική Μπασάκσεχιρ με ισοπαλία 0-0 στην Τουρκία και 1-0 στην παράταση στον επαναληπτικό. Ήταν ανέλπιστη επιτυχία. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 1Χ & under 2.5 της betshop.gr στο 1.83.

Κλείσιμο
Ζενίτ – Μόλντε: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό στο 1.84 της betshop.gr είναι μια χαρά.

Τορπέντο Κουταΐσι – Λουντογκόρετς: Ποντάρουμε στο 2 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.72.

Σερίφ Τιρασπόλ – Καραμπάκ: Θα προτιμήσουμε το Χ2 & under 2.5 της betshop.gr στο 1.90.

ΑΠΟΕΛ – Αστάνα: Ο άσος της betshop.gr στο 2.00 είναι μια χαρά.

Σάρπσμποργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 2.00.

Μάλμε – Μίντιλαντ: Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.97.

Ντουντελάνζ – Κλουζ: Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.85.

Ολίμπια Λουμπλιάνας - Σπάρτακ Τρνάβα: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.13.

Αταλάντα – Κοπεγχάγη: Θα παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.10.

Βασιλεία - Απόλλων Λεμεσού: Θα προτιμήσουμε το 1 & goal - goal της betshop.gr στο 3.30.

Ραπίντ Βιέννης – FCSB: Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.80.

Γκενκ – Μπρόντμπι: Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.82.

Ζόρια – Λειψία: Ποντάρουμε στο Χ2 & under 3.5 της betshop.gr στο 1.70.

Παρτιζάν – Μπεσίκτας: Παίζουμε το Χ2 & goal – goal της betshop.gr στο 2.34.

Γάνδη – Μπορντό: Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.95.

Ρόζενμποργκ – Σκεντίγια: Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.95.

Ρέιντζερς – Ούφα: Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.72.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Τρέντσιν - AEK Λάρνακας: Επειδή η επίθεση της ΑΕΚ Λάρνακας «κεντάει» θα παίξουμε τον 1 & goal - goal της betshop.gr στην σούπερ τιμή του 4.35.

Σίγμα Όλομουτς – Σεβίλλη: Να νικήσει η Σεβίλλη και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το δίνει στο 3.27 και δεν το αφήνουμε.

Σουντούβα – Σέλτικ: Η Σέλτικ είναι ανώτερη και λογικά θα πάρει το ματς. Όμως, η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η betshop.gr το 2 & goal – goal το προσφέρει στην τέλεια τιμή 4.35! Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης