Φουλ για Πόνσε η ΑΕΚ

Φουλ για Πόνσε η ΑΕΚ

Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τον φορ είναι ο Πόνσε και οι αρμόδιοι άνθρωποι του συλλόγου άναψαν το «πράσινο φως» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή

ponse-new-ake
Εζέκιελ Πόνσε, ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη γραμμή κρούσης.

Το θέμα του Αργεντινού φορ μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς δόθηκε εντολή από τα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», αφού αποφασίστηκε ότι πρόκειται για την ενδεδειγμένη λύση για την επίθεση.

Ωστόσο, μόνο για τελειωμένη υπόθεση δεν πρόκειται. Διότι, μπορεί να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τη Ρόμα, που έχει τα δικαιώματα του 21χρονου άσου, για την αμοιβή του παίκτη, αφού μέρος του συμβολαίου θα καλύψει η ιταλική ομάδα, αλλά πρέπει να διευθετηθούν κάποιοι όροι ακόμα.

Σημαντικό «αγκάθι» παραμένει το ύψος της ρήτρας για την περίπτωση που θελήσει να κάνει δικό της τον παίκτη η ΑΕΚ όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός, με τους «τζιαλορόσι» να θέλουν να οριστεί στα 7 εκατ. ευρώ και να μην δείχνουν διάθεση (τουλάχιστον προς το παρόν) να «πέσουν».

Στόχος της Ένωσης είναι να ολοκληρωθεί η υπόθεση σε εύλογο χρονικό διάστημα και να μην «τραβήξει» άλλο το θέμα, καθώς θέλουν να τον έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη διάθεσή του στην Πολωνία. Υπενθυμίζεται ότι πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη και η αποστολή αναχωρεί για το Κίελτσε τη Δευτέρα.

Πάντως, αν και ακόμα χρειάζεται να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει… happy end. Εξάλλου, μπορεί να σημειωθεί deal και η ΑΕΚ να επανέλθει στα μέσα της σεζόν για το ζήτημα της ρήτρας.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης