«Φορτωμένη» εβδομάδα στον Ολυμπιακό

«Φορτωμένη» εβδομάδα στον Ολυμπιακό

Ανακοινώσεις, εξελίξεις σε αφίξεις και αποχωρήσεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο

osfp-kordela-karaiksi
Αρκετά θέματα αναμένεται να «τρέξουν» από σήμερα στον Ολυμπιακό, αφού την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Μέχρι τις 25 Ιουνίου ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει αρκετούς από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ, ώστε να αποφασίσει ποιους θα πάρει μαζί του στο Ζέεφελντ για να «χτίσει» τον νέο Ολυμπιακό.

Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και ΜακΚέι αναμένεται να περάσουν για πρώτη φορά (ή ξανά στην περίπτωση του δεύτερου) την πόρτα των εγκαταστάσεων του Ρέντη, ενώ κάποιοι άλλοι μετρούν αντίστροφα για την αποχώρησή τους από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο προπονητή.

Δύο από τους παίκτες που απασχολούν είναι ο Πρτσιτς και ο Ντα Σίλβα, οι οποίοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Τουρκία που έχουν μπει ιδιαίτερα δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής τους.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή και για άλλους παίκτες, επίσης δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι αυτή του Κριστιάν Λέμα και του Κλαούντιο Γιάκομπ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρομ.

Ονόματα που έχουν ακουστεί και φαίνεται πως είναι πιο πίσω είναι εκείνα των Μολέντο, Ντέιβερσον και Λισάντρο Λόπες, ενώ υπάρχουν οι περιπτώσεις του Ποντέτσε που έφυγε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνβας.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης