Μαρινάκης: Η απόφαση του Αρείου Πάγου επιβεβαίωσε το αβάσιμο των κατηγοριών

marinakis-new-sim

«Δυστυχώς, μέλη της Κυβέρνησης συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία βαθιά ανέντιμη πρωτοβουλία που δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ»

Στην βρετανική ιστοσελίδα «Insideworldfootball» μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ιδιαίτερα για την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο αναφορικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Υστερα από χρόνια αρνητικών δημοσιευμάτων των ΜΜΕ, ασταμάτητες μηχανορραφίες και μιας μακράς δικαστικής διαδικασίας, η ακεραιότητά μου επιβεβαιώθηκε από το Ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο. Η απόφαση του Άρειου Πάγου επιβεβαίωσε ότι οι κατηγορίες εναντίον μου ήταν αβάσιμες και δεν αξίζουν καν την ακροαματική διαδικασία.

Παρά την αρνητικότητα και τους ψευδείς ισχυρισμούς, συνεχίζουμε να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με γνώμονα τις αρχές και τον επαγγελματισμό και έχουμε διακριθεί όπως πάντα στα εγχειρήματα μας, είτε πρόκειται για εκτεταμένες δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης στον κόσμο, στη ναυτιλία και στο ποδόσφαιρο.

Οι συνεχείς επιθέσεις και η κάλυψη του Τύπου σχετικά μ' αυτές τις κατηγορίες είχαν μεγάλο κόστος για την οικογένειά μου αλλά και την προσωπική και επιχειρηματική φήμη μου.

Χαίρομαι για την αθώωσή μου, είμαι βέβαιος πως παρόμοιες προσπάθειες θα έχουν την ίδια μοίρα, συμπεριλαμβανομένης της συκοφαντικής εγκληματικής έρευνας που πρόσφατα συσχετίστηκε με το όνομά μου και ανακοινώθηκε -αν όχι αποφασίστηκε από κάποια μερίδα του Τύπου, κατασκευάζοντας μια συκοφαντική αφήγηση. Δυστυχώς, μέλη της Κυβέρνησης συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία βαθιά ανέντιμη πρωτοβουλία που δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ».

Δείτε Επίσης

donis

Ο Γιώργος Δώνης ρίχνει... βόμβα με τις σκέψεις που κάνει για το προπονητικό του μέλλον και την ευκαιρία που παρουσιάζεται με την Χάντερσφιλντ που έμεινε «ακέφαλη» - «Είναι περίπλοκη η κατάσταση, έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά ποτέ δεν ξέρεις...» είπε

745745

Νέο μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία, με δημοσίευμα να αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου χαφ, Χοσέ Μάουρι, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μίλαν

654645

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν θέλησε να πει τίποτα για το μεταγραφικό του story με τον Ολυμπιακό αλλά μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον κόσμο των Πειραιωτών. Αναφέρθηκε επίσης στις αγωνιστικές του επιδόσεις και την Κρασνοντάρ

2