Μαρινάκης: Η απόφαση του Αρείου Πάγου επιβεβαίωσε το αβάσιμο των κατηγοριών

marinakis-new-sim

«Δυστυχώς, μέλη της Κυβέρνησης συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία βαθιά ανέντιμη πρωτοβουλία που δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ»

Στην βρετανική ιστοσελίδα «Insideworldfootball» μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ιδιαίτερα για την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο αναφορικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Υστερα από χρόνια αρνητικών δημοσιευμάτων των ΜΜΕ, ασταμάτητες μηχανορραφίες και μιας μακράς δικαστικής διαδικασίας, η ακεραιότητά μου επιβεβαιώθηκε από το Ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο. Η απόφαση του Άρειου Πάγου επιβεβαίωσε ότι οι κατηγορίες εναντίον μου ήταν αβάσιμες και δεν αξίζουν καν την ακροαματική διαδικασία.

Παρά την αρνητικότητα και τους ψευδείς ισχυρισμούς, συνεχίζουμε να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με γνώμονα τις αρχές και τον επαγγελματισμό και έχουμε διακριθεί όπως πάντα στα εγχειρήματα μας, είτε πρόκειται για εκτεταμένες δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης στον κόσμο, στη ναυτιλία και στο ποδόσφαιρο.

Οι συνεχείς επιθέσεις και η κάλυψη του Τύπου σχετικά μ' αυτές τις κατηγορίες είχαν μεγάλο κόστος για την οικογένειά μου αλλά και την προσωπική και επιχειρηματική φήμη μου.

Χαίρομαι για την αθώωσή μου, είμαι βέβαιος πως παρόμοιες προσπάθειες θα έχουν την ίδια μοίρα, συμπεριλαμβανομένης της συκοφαντικής εγκληματικής έρευνας που πρόσφατα συσχετίστηκε με το όνομά μου και ανακοινώθηκε -αν όχι αποφασίστηκε από κάποια μερίδα του Τύπου, κατασκευάζοντας μια συκοφαντική αφήγηση. Δυστυχώς, μέλη της Κυβέρνησης συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία βαθιά ανέντιμη πρωτοβουλία που δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ».

Δείτε Επίσης

paokmesa_goal

Με πέναλτι που... σηκώνει συζήτηση, ο Πίτσι άνοιξε το σκορ για τους Λουζιτανούς στο 45' - «Χρυσή» αλλαγή για τον Λουτσέσκου ο Ουάρντα, ισοφάρισε στο 76ο λεπτό - Με τη ρεβάνς στο γήπεδό του, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League

30
Οι πιο σέξι αθλήτριες σε... ανδροκρατούμενα αθλήματα!

H αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες κυριαρχούν σε αθλήματα, όπως βόλεϊ, τένις ή ενόργανη γυμναστική, αλλά υπάρχουν και αθλήτριες σε πιο… αντρικά αθλήματα, οι οποίες όχι μόνο είναι καλές σε αυτό που κάνουν αλλά και πολύ όμορφες.

203022

Δείτε πλάνα από τη στιγμή που οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο όπου θα διεκδικήσουν σκορ πρόκρισης το βράδυ της Τετάρτης στο πρώτο ματς με τη Βίντι.