Σε κανέναν δεν άρεσε η νίκη του Γκάτλιν επί του Μπολτ

Σε κανέναν δεν άρεσε η νίκη του Γκάτλιν επί του Μπολτ

«Δεν ήταν το τέλειο σενάριο», παραδέχθηκε ο πρόεδρος της IAAF

Σε κανέναν δεν άρεσε η νίκη του Γκάτλιν επί του Μπολτ
Κανέναν δεν ικανοποίησε η νίκη του Τζάστιν Γκάτλιν επί του Γιουσέιν Μπολτ στον τελικό των 100 μέτρων αντρών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στο Λονδίνο. «Δεν ήταν το τέλειο σενάριο», αναγκάστηκε να παραδεχθεί ο πρόεδρος της IAAF Σεμπάστιαν Κόε. 

Ο Αμερικανός Γκάτλιν που έχει τιμωρηθεί δύο φορές με πολυετή αποβολή από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω ντόπινγκ, κατέστρεψε το τέλος του παραμυθιού του Γιουσέιν Μπολτ και γιουχαΐστηκε από τους θεατές στο Στάδιο του Λονδίνου. 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος που κάποιος που έχει τιμωρηθεί δύο φορές για ντόπινγκ, φεύγει με ένα από τα σημαντικότερα μετάλια. Αλλά, δικαιούται να είναι εδώ», είπε ο Κόε στο BBC.

«Δεν είναι το τέλειο σενάριο. Σκέφτηκα ότι ο Μπολτ φέρθηκε πολύ γενναιόδωρα, βάσει των παρατηρήσεων που έκανε. Πρέπει να ήταν δύσκολο να το δεχθεί. Ήταν πάνω από την στιγμή, και αυτό αποθέωσε την καριέρα του», πρόσθεσε.  

Ο Γκάτλιν είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό δύο ετών το 2001 και με αποκλεισμό οκτώ ετών το 2006, ποινή που μετατράπηκε σε μόλις ένα έτος το 2007.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης