Δεν πτοείται ο Μπολτ: Στο πιο «in» κλαμπ του Λονδίνου «ξεπέρασε» την ήττα

Δεν πτοείται ο Μπολτ: Στο πιο «in» κλαμπ του Λονδίνου «ξεπέρασε» την ήττα

Παρέα του η κοπέλα του, την οποία ευχαρίστησε ειδικά σε σέλφι - βίντεο που ετοίμασε για τους θαυμαστές του

Δεν πτοείται ο Μπολτ: Στο πιο «in» κλαμπ του Λονδίνου «ξεπέρασε» την ήττα
Μπορεί να ήταν πικρός ο αποχαιρετισμός του Γιουσέιν Μπολτ από τους στίβους, καθώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την καριέρα του «αήττητος», όπως ήθελε και κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, όμως σίγουρα το γεγονός δεν τον πτόησε τόσο ώστε να μείνει κλεισμένος μέσα.

Αργά την νύχτα του Σαββάτου, ο Μπολτ εθεάθη μαζί με την κοπέλα του Καζι Μπένετ στο πιο in κλαμπ του Λονδίνου αυτή τη στιγμή, στο The Box, στο Σόχο. Εκεί ο παγκόσμιος ρέκορντμαν έφτασε συνοδεία μεγάλης παρέας και έμεινε στον VIP χώρο μέχρι το πρωί, όπως λένε οι θαμμώνες. 

Κλείσιμο
Δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που ο Μπολτ βρέθηκε στο The Box, καθώς το είχε επισκεφθεί και τον περασμένο Μάρτιο, την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Λονδίνο. Το κλαμπ είναι διακοσμημένο σε ατμόσφαιρα «ελευθέρων ηθών» και συγκεντρώνει διασημότητες από όλον τον πλανήτη, ενώ εκεί έχει περάσει και τουλάχιστον ένα βράδυ ο πρίγκιπας Χάρι.

Διαφημιστικό βίντεο του The Box


Νωρίτερα, ο Μπολτ είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της ομάδας της Τζαμάικα στο Twitter ένα σέλφι βίντεο, όπου απευθύνθηκε στους θαυμαστές του, λέγοντας πως «λυπάται» για ό,τι έγινε, αλλά πως είναι εντάξει με τον εαυτό του γιατί έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Αμέσως μετά ευχαριστεί όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και τον βοήθησαν ή απλώς τον χειροκρότησαν για την προσπάθειά του. Στο τέλος του βίντεο ο ίδιος ευχαριστεί ειδικά την κοπέλα του, που κάθεται δίπλα του σε έναν καναπέ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και δείχνει επίσης πολύ ευτυχισμένη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης