Με ένα άλμα πρώτη η Στεφανίδη στο Diamond League της Ρώμης!

Με ένα άλμα πρώτη η Στεφανίδη στο Diamond League της Ρώμης!

Η Κατερίνα Στεφανίδη μας είχε προϊδεάσει σχετικά με το ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας της και το επιβεβαίωσε, κατακτώντας με άνεση την πρώτη θέση ήδη από το πρώτο της άλμα και δοκιμάζοντας να κάνει δικό της το παγκόσμιο ρεκόρ της Ισινμπάγεβα

Με ένα άλμα πρώτη η Στεφανίδη στο Diamond League της Ρώμης!
Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ ξεκίνησε τελευταία τις προσπάθειες της από τα 4.65μ. ξεπερνώντας τον πήχη με τη πρώτη προσπάθεια. Με την ίδια ευκολία ξεπέρασε τόσο τα 4,75μ., ενώ δεν χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια για να ξεπεράσει και τα 4,85μ., όταν Σίλβα και ΜακΚάρτνεϊ είχαν από τρεις προσπάθειες σε αυτό το ύψος. 

Έτσι, η κορυφαία Ελληνίδα επικοντίστρια συνέχισε με μοναδικό αντίπαλο τον εαυτό της, βάζοντας τον πήχη στα 5,07μ. με στόχο να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε όμως έδειξε να πιστεύει στον εαυτό της και να μην φοβάται τον πήχη σε αυτό το ύψος, γεγονός που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα προσπαθήσει ξανά και σίγουρα αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρει.  

Κλείσιμο
Η Κουβανή Σίλβα, με την Νεοζηλανδή ΜακΚάρτνει έμειναν στα 4,75 μ. καταλαμβάνοντας τη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα, ενώ η «ασημένια» στο Ρίο Σάντι Μόρις έμεινε στην 6η θέση έχοντας ξεπεράσει τα 4,55μ.

Τα συγχαρητήρια του για την σημερινή, καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter.
 
Ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτηση του: "Ακόμα πιο ψηλά η Κατερίνα Στεφανίδη! Στην κορυφή, με την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο. Συγχαρητήρια για τη σπουδαία προσφορά".

Τα συγχαρητήριά του έστειλε μέσα από το Twitter στην Κατερίνα Στεφανίδη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μόνο υπερηφάνεια για την Κατερίνα Στεφανίδη και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο φέτος. Μπράβο σου που κρατάς την Ελλάδα ψηλά στους αιθέρες!» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης