Τρέχει και δε φτάνει ο Ριμπερί με νέο ερωτικό σκάνδαλο!
Πρωταγωνιστής σε νέο... ερωτικό σκάνδαλο ο Φρανκ Ριμπερί, καθώς σύμφωνα με το «europe1» κανόνισε πάρτι με 10 ιερόδουλες, εκ των οποίων η μία ήταν ανήλικη
Φαίνεται πως ο Φρανκ Ριμπερί δεν μπορεί να καθίσει ήσυχος με τίποτα, καθώς το όνομά του ενεπλάκη σε ένα νέο ερωτικό σκάνδαλο.
Σύμφωνα με το «europe1», ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου κανόνισε ένα πάρτι και ζήτησε από ένα φίλο τους να του φέρει 10 ιερόδουλες, δίνοντάς του 15000 ευρώ για να τις πληρώσει.
Αυτός όμως, έδωσε από 500 ευρώ σε κάθε μία και κράτησε τις υπόλοιπες 10.000. Κάτι που οι νεαρές κοπέλες κατάλαβαν και άρχισαν τις... διαρροές προς τα ΜΜΕ.
Μάλιστα, μία από τις θηλυκές παρουσίες του πάρτι ήταν ανήλικη, με αποτέλεσμα ο διεθνής άσος να κληθεί από τις αρχές για κατάθεση πριν από μία περίπου εβδομάδα.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας