Τον φωτογράφισαν να βγαίνει από σπίτι πολύ μακριά από το δικό του τα ξημερώματα
Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι Γιάγια Τουρέ συνελήφθη να βγαίνει τις πρώτες πρωινές ώρες από σπίτι πολύ μακριά από εκείνο που μένει με τη σύζυγό του.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sun» εκεί περνάει αρκετά βράδια του, με τα πολυτελή αυτοκίνητά του μάρκας Ferrari και Mercedes να μην περνούν απαρατήρητα είτε στη γειτονιά του είτε εκεί που μένει η νέα ερωμένη του.
Αυτό αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα για την σύζυγό του Τζινέμπα. Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Τουρέ αρνήθηκε στη Μαριάμ Καμάρα, να δίνει τη διατροφή για το παιδί που έχουν μαζί καθότι εκείνη αρνήθηκε να συνεχίσει να του στέλνει σέξι φωτογραφίες της.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.