Στο πρόσωπο του διεθνούς Βραζιλιάνου μέσου της Τσέλσι, Όσκαρ, βλέπει η διοίκηση της Γιουβέντους τον αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά.
Σημερινό δημοσίευμα του «Corriere dello Sport» τονίζει ότι η «Γηραιά Κυρία» έχει προσφέρει 28 εκατ.ευρώ στους «μπλε» του Λονδίνου για τον Βραζιλιάνο χαφ, που όμως, δεν έχει τεθεί υπό παραχώρηση και κοστολογείται στα 35 εκατομμύρια.
Ο Όσκαρ, είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει και σαν «10άρι» και αυτό είναι που αρέσει πολύ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε περίπτωση που η Γιουβέντους δεν καταφέρει τίποτα για τον άσο των «μπλε», θα στραφεί σε εναλλακτικές όπως οι Ίσκο, Γιόβετιτς και Γκέρσον.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.