Στην Κέρκυρα το πλήρωσε ακριβά

Στην Κέρκυρα το πλήρωσε ακριβά

Έχει δείξει πως αντέχει και με δέκα παίκτες. Αυτή τη φορά όμως, η αποβολή του Αντέτζο (33’) κόστισε στην Καλλονή, που παραδόθηκε (2-0) στην -αήττητη για όγδοο ματς στο γήπεδό της- Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα το πλήρωσε ακριβά
Άλλες φορές η αποβολή δεν την σταμάτησε να πάρει βαθμούς. Αυτή τη φορά όμως η Καλλονή βρήκε μπροστά της την Κέρκυρα, που με μια ακόμα πειστική εμφάνιση στο γήπεδό της πανηγύρισε σημαντικό «τρίποντο» με 2-0. 

Η αποβολή του Αντέτζο στο 33’ ήταν η έβδομη την ομάδα της Μυτιλήνης για φέτος, όμως σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις της στοίχισε ακριβά. 

Κλείσιμο
Ο Καϊκούτ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σκόρερ του πρώτου τέρματος της Κέρκυρας, η οποία συνεχίζει το αήττητο σερί στην έδρα της για όγδοη αγωνιστική. Ο Ντιόγκο στο 76' διπλασίασε τα τέρματα και «κλείδωσε» το σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του, που προσπέρασε την Καλλονή στη δέκατη θέση. 

Το ματς:

Με τον αέρα που έχει όταν παίζει στο γήπεδό της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Κέρκυρα, που πήρε τον έλεγχο του ματς απ’ την αρχή. Η Καλλονή όμως -παρότι βασίστηκε κυρίως σε αντεπιθέσεις- είχε την πρώτη –και για αρκετή ώρα μοναδική- ευκαιρία του ματς, όταν το σουτ του Λεοζίνιο σταμάτησε στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη, στο πέμπτο μόλις λεπτό. 

Τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι συχνές διακοπές στο παιχνίδι, λόγω τραυματισμών, δεν έδωσαν την ευκαιρία στις δύο ομάδες να ανακτήσουν ρυθμό. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τους φιλοξενούμενους, στο 33’. Ο Αντέτζο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Καλλονή με δέκα παίκτες κλείστηκε ακόμα περισσότερο. Η Κέρκυρα άρχισε να ασκεί περισσότερη πίεση, που έφτασε έξω απ’ την εστία του Χογκ στο 43’, όταν ο Ναγιάρ απείλησε αρχικά με σουτ και στη συνέχεια με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, χωρίς να έχει όμως αποτέλεσμα 

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Καλλονή απείλησε στο 52’ με δυνατό σουτ του Χουάνμα, που πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε το γκολ. Ο διαιτητής, Δασκαλόπουλος, υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αναστασιάδη στον Καϊκούτ, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, ανοίγοντας το σκορ για τους «Φαίακες». 

Η Καλλονή ανοίχτηκε «κυνηγώντας» το γκολ που θα την κρατήσει στο παιχνίδι, όμως αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Καλλονή να την ζορίσει ακόμα περισσότερο. Ο –αρκετά ανεβασμένος στο δεύτερο μισό- Γκαζαριάν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 61’, αλλά στο 77’ ο Ντιόγκο ήταν πιο αποτελεσματικός με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης