Ολυμπιακός: Ερωτευμένος με την κορυφή

Ολυμπιακός: Ερωτευμένος με την κορυφή

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε με 3-0 τον Εργοτέλη, έχοντας δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Παπαπέτρου, ο οποίος τα έκανε... θάλασσα! Ντουρμάζ, Φορτούνης (2) τα γκολ

Ολυμπιακός: Ερωτευμένος με την κορυφή
Ο Ολυμπιακός με ένα μίνι... ξέσπασμά του από το 60' και μετά επικράτησε δίκαια του Εργοτέλη με 3-0 στο Καραϊσκάκη και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα με τον Περέιρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν 36 τελικές προσπάθειες, διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα, αλλά βρήκαν απέναντή τους έναν εξαιρετικό Σαράνοφ! Πάντως, πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς έπαιξε η διαιτησία του Παπαπέτρου που δεν έδωσε τουλάχιστον τρία πέναλτι στον πειραϊκό σύλλογο στην διάρκεια του αγώνα και γενικώς ήταν κάκιστος! Δύο γκολ από τον εξαιρετικό Φορτούνη και ένα από τον Ντουρμάζ.

Η Σούπερ Λιγκ στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου

Κλείσιμο
Η Λίγκα δεν ξέχασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο φορώντας μπλουζάκια της "Φλόγας", συλλόγου για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Όλοι οι παίκτες είχαν και ένα μικρό παιδί δίπλα τους. Από τα μεγάφωνα ακούστηκε και σχετικό μήνυμα για τον σύλλογο "Φλόγα" και τον σύλλογο "Λάμψη". Μπροστά από τις δύο ομάδες υπήρχε και μεγάλο πανό γι' αυτήν την ημέρα.

Μαντζουράκης εκ παραδρομής, με υπηρεσιακό δίδυμο ο Εργοτέλης

Ο Γιάννης Μαντζουράκης ήταν στο χαρτί των αρχικών συνθέσεων και μάλιστα ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ως τεχνικός του Εργοτέλη. Ωστόσο, αν και έχει αναλάβει επίσημα την ομάδα, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τους Κρητικούς κοουτσάρισαν οι Σταύρος Λαμπράκης και Βασίλης Πλεσίτης.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης