Ολυμπιακός: Πετάει για Μαδρίτη για το κρισιμότερο παιχνίδι του

Ολυμπιακός: Πετάει για Μαδρίτη για το κρισιμότερο παιχνίδι του

Ο Μίτσελ έχει καταλήξει στο 4-3-3 με τρία αμυντικά χαφ απέναντι στην Ατλέτικο - Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» και η πιθανή ενδεκάδα - «Η Ατλέτικο σε κάνει να υποφέρεις», τόνισε σε ισπανικό μέσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Πετάει για Μαδρίτη για το κρισιμότερο παιχνίδι του
Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και με έντονο προβληματισμό από μέρους του τεχνικού τιμ για την μεγάλη αποχή από αγώνες πετάει σήμερα για τη Μαδρίτη η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το βράδυ (21:45) την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Ο Μίτσελ ήδη έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις αυτό θα είναι το 4-3-3 με τρία αμυντικά χαφ που θα κληθούν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά και να σταματήσουν τις επιθέσεις των επικίνδυνων μεσοεπιθετικών των Ισπανών. 

Κλείσιμο
Αν και ο Ισπανός τεχνικός έχει συνηθίσει να κάνει μια-δύο εκπλήξεις την τελευταία στιγμή, οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν είναι οι: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου - Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντινγκά - Αφελάι, Ντομίνγκες - Μήτρογλου. Πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει έχει και ο Κασάμι στη θέση του Τσόρι. Ο Μίτσελ τον τελευταίο καιρό έριξε μεγάλο βάρος στην προετοιμασία του Μήτρογλου τον οποίο πιστεύει, ώστε να είναι έτοιμος ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν σε καλή κατάσταση.   


Η τελευταία προπόνηση και η αποστολή

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της ομάδας.

Το πρόγραμμα για τους παίκτες του Θρύλου περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη για τον σπουδαίο αυτόν αγώνα.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.


Το πρόγραμμα στην Ισπανία

18:30 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλδερόν»

19:00 (τοπική ώρα) Προπόνηση Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλδερόν», η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μέσα, για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα το ερυθρόλευκο πρόγραμμα έχει ως εξής:

17:30: Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλδερόν».

18:00: Προπόνηση Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα media για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.


Μίτσελ: Η Ατλέτικο σε κάνει να υποφέρεις 

Συνέντευξη σε ισπανικά μέσα έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά και παίκτες ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο.

Ανάμεσα στα άλλα ο Μίτσελ σχολίασε στο Radio Marca το πως η Ατλέτικο μπορεί να βάλει δυσκολίες σε έναν αντίπαλο: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι για να υποφέρει στο γήπεδο. Είναι μία ομάδα που σε κάνει να υποφέρεις. Όταν έχεις τον Κόκε σημαίνει το 70% των γκολ μίας ομάδας. Πως να τον σταματήσεις; Είναι κάτι πολύ δύσκολο».

 Ο Τσόρι Ντομίνγκες που επίσης μίλησε στο συγκεκριμένο ισπανικό ραδιόφωνο, σε νέες δηλώσεις του στην Αργεντινή διευκρίνισε για το μέλλον του: «Πάντα το ήθελα αυτό. Το να γυρίσω δηλαδή στην Ρίβερ Πλέιτ για να αποσυρθώ εκεί από την ενεργό δράση. Όμως όπως έχω τονίσει ξανά έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι την επόμενη χρονιά και είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα δούμε στο μέλλον».

Στο Radio Marca -που έφερε στην Αθήνα επιτελείο με τρία άτομα- οι Μίτσελ, Μποτία, Τσόρι και Ρομπέρτο μίλησαν για περίπου 2 ώρες. Το πρόγραμμα από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο που στήθηκε στο Καραϊσκάκη άκουγαν 2 και πλέον εκατ. ακροατές! Η απήχηση όπως ήταν φυσικό ήταν πολύ μεγάλη με τους ερυθρόλευκους να μιλούν κυρίως για την... μάχη με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης