Ακόμα ένας παίκτης που φόρεσε για αρκετά χρόνια τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, πρόκειται να επιστρέψει στην “πράσινη” οικογένεια, αλλά από μία διαφορετική θέση.
Η αρχή έγινε με τον Τάκη Φύσσα, η συνέχεια πρόκειται να δοθεί με τον Λεωνίδα Βόκολο, με τον οποίο οι συζητήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η συνέχεια περιλαμβάνει το όνομα του Κώστα Χαλκιά σύμφωνα με τη “Live Sport”.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.