«Σε ουδέτερη έδρα το Σερβία-Αλβανία»

«Σε ουδέτερη έδρα το Σερβία-Αλβανία»

Σε ουδέτερη έδρα κεκλεισμένων των θυρών θα ξαναγίνει η αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία σύμφωνα με εφημερίδα του Βελιγραδίου

«Σε ουδέτερη έδρα το Σερβία-Αλβανία»
Η αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016 διεκόπη στο 41ο λεπτό, όταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ένα τηλεκατεθυνόμενο ελικοπτερίδιο με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», γεγονός που προκάλεσε γενική σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Πλέον όλοι περιμένουν την απόφαση της UEFA για την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα, ωστόσο σύμφωνα με την σερβική εφημερίδα «Vecernje Novosti», που επικαλείται πηγή από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί ξανά σε ουδέτερη έδρα, χωρίς κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα από το 
gazzetta.gr εδώ
Κλείσιμο

Η εθνική Αλβανίας έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Βελιγράδι στον αγώνα με την Σερβία.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Αρμάντ Ντούκα μίλησε στο gazzetta.gr για την εχθρική ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν οι γείτονες στο Βελιγράδι.

Χαρακτήρισε ψυχικά άρρωστους όσους θεωρούν τους Αλβανούς πίσω από τα επεισόδια, στάθηκε στους Λίλα και Κάτσε, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει.

Αναλυτικά η συνέντευξη εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης