Ο διεθνής αριστερός μπακ μετά από μακρά θητεία στην Ιταλία και στην Αυστρία αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και υπέγραψε έως το 2028 στην ΑΕΚ.
Ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, μίλησε μέσα από το γήπεδο της ΑΕΚ για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.
«Είμαι πολύ περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ, ανυπομονώ να γνωρίσω τους καινούριους μου συμπαίκτες και να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας στο ωραιότερο στάδιο της Ελλάδας.
Δεν βλέπω την ώρα να σας γνωρίσω. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Πάμε Αεκάρα!» είπε ο Λυκογιάννης στο AEK TV.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας