Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στο Final Four με μπουγέλο στον Σάρας
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκρισή τους στο Final Four της Αθήνας, κάνοντας μούσκεμα τον Σάρούνας Γιασικεβίτσιους στα αποδυτήρια
Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Ζάλγκιρις με (90-94) στο Κάουνας στην παράταση και πήρε την πρόκριση για το Final Four της Αθήνας, με τους παίκτες της τούρκικης ομάδας να πανηγυρίζουν έξαλλα στα αποδυτήρια και να μπουγελώνουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Συγκεκριμένα μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόσο οι παίκτες όσο και το σταφ ήταν ενθουσιασμένοι για την πρόκρισή τους στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και πανηγύρισαν έξαλλα, κάνοντας μάλιστα και μπουγέλο στον Σάρας.
Θυμίζουμε η Φενέρμπαχτσε θα παίξει στον ημιτελικό της 22ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό, για μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς