Ο Τετέ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία με την Γκρέμιο
Ο Τετέ με ανάρτηση του στα Social Media αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, παρόλο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συφμωνία του Τριφυλλιού με την Γκρέμιο
Ο Τετέ φαίνεται πως... βιάζεται να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρετήσει το Τριφύλλι, παρόλο που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία του Τριφυλλιού με την Γκρέμιο για τη μεταγραφή του.
Oι Πράσινοι αγόρασαν τον Τετέ το καλοκαίρι του 2024 από τη Γαλατάσαραϊ, αντί περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 25χρονος εξτρέμ σε 76 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό μέτρησε 76 εμφανίσεις, με 13 γκολ και 10 ασίστ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»