Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ το βράδυ της Τετάρτης (29/10-21:30) στο γήπεδο της Τούμπας για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η μοναδική επιστροφή που μέτρησε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Τόμας Κεντζίορα, καθώς ολοκληρώθηκε ο απαραίτητος κύκλος μετά το χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη Λιλ για το Europa League.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στο Βόλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και στην πισίνα.
Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.