Ο Σπένσερ Ντινγουίντι έμεινε ελεύθερος από τους Σάρλοτ Χόρνετς λίγες μέρες πριν από την έναρξη της regular season στο ΝΒΑ, η περίπτωσή του ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ωστόσο ο 32χρονος γκαρντ-φόργουορντ θα περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο Ντινγουίντι μπήκε στη λίγκα ως Νο.24 στο 2014 NBA Draft από τους Ντιτρόιτ Πίστονς.
Σε 621 αγώνες στη regular season, έχει σημειώσει 13 πόντους, 5.1 ασίστ και 3 ασίστ μ.ό., έχοντας αγωνιστεί σε πέντε ομάδες (Πίστονς, Νετς, Γουίζαρντς, Μάβερικς, Λέικερς).
Πλέον θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενισχύοντας την Μπάγερν Μονάχου στη Bundesliga και την EuroLeague.
From the NBA to Munich: We sign Spencer Dinwiddie! ✍️
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση