Ένα πρωτοφανές περιστατικό, ειδικά για το επίπεδο του Champions League βίωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ετοιμάζεται για το αυριανό ματς της 3ης αγωνιστικής της League Phase με αντίπαλο την Άρσεναλ στο «Emirates».
Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν ομαλά για τους παίκτες του Σιμεόνε, οι οποίοι αφού ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους στο Λονδρέζικο γήπεδο και αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια, ανακάλυψαν ότι δεν είχε ζεστό νερό με αποτέλεσμα να γυρίσουν στο ξενοδοχείο για να κάνουν ντους.
Φυσικά η ισπανική ομάδα δεν θα αφήσει το συγκεκριμένο συμβάν να περάσει, αφού υπέβαλε καταγγελία στην UEFA αναφέροντας μια ασυνήθιστη κατάσταση σε ένα σύγχρονο στάδιο που θα έπρεπε να διαθέτει βασικές παροχές όπως ζεστό νερό.
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα