Αποβολή με το... καλημέρα στο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών για την Σελέν Ερντέμ - Βίντεο
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου μεταξύ Αθηναϊκού - Παναθηναϊκού, αποβλήθηκε με 2η τεχνική ποινή η προπονήτρια του «τριφυλλιού» Σελέν Ερντέμ
Τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε η Τουρκάλα προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.
Με το σκορ στο 55-56 υπέρ των «πρασίνων» και με επτά λεπτά να απομένουν για το τέλος του αγώνα, η Σελέν Ερντέμ δέχθηκε 2η τεχνική ποινή με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το ματς με τον Αθηναϊκό.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ddaljs6qmx8h)
Μάλιστα την ώρα που αποχωρούσε έξαλλη για τα αποδυτήρια, θέλησε να ξεσηκώσει την κερκίδα των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν βρεθεί στο κλειστό της Εργάνης, θυμίζοντας λίγο τις γροθιές του Αταμάν.
Από τη στιγμή που αποβλήθηκε, η Τουρκάλα τεχνικός, συνέχισε να δίνει οδηγίες από τα όρια του αγωνιστικού χώρου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ddalm7jmlygx)
Κλείσιμο
Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από το Βύρωνα, με τελικό σκορ 71-69.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.