Για το ματς: «Νομίζω ότι όπως το είπατε έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Εμείς πάντα θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα από τα άκρα και είχαμε δεχθεί φάσεις από στατικές φάσεις. Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιδρούμε μέσα σε καλές έδρες. Μετά από τη διακοπή και όσα έγιναν, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε ένα γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε».
Για το ότι η ομάδα του έπαιξε για μια ακόμα φορά για να κάνει το δικό της παιχνίδι και όχι να χαλάσει του αντιπάλου: «Το έχουμε πει, δεν θέλουμε να είμαστε η ομάδα που θα έρθει σε ένα ματς να παίξει αντι-ποδόσφαιρο. Θέλουμε να παίζουμε με πρέσινγκ ψηλά όπως πρέπει και μέσα από αυτή τη διαδικασία να πάρουμε το αποτέλεσμα. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας μετά το θέμα με το VAR, θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».
Ειδήσεις σήμερα:
Οι καθυστερήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος» και τα αιτήματα των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας - Παίρνουν ακόμη και πάνω από €120.000 ετησίως, λέει ο Δήμας
«Μην μιλήσεις»: Προϊστάμενος παρενόχλησε σεξουαλικά άνδρα υπάλληλό του μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Ρόδο
Απίστευτο βίντεο: Λαρισαίος παίζει μπουζούκι δίπλα σε... αρκούδα στη Ρωσία