Το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ο Γιακουμάκης
Στην τελική ευθεία η μετακίνηση του Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα επιθετικό να προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη το βράδυ (22:00), για να υπογράψει
Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ για τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη. Το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες περιλαμβάνει loan fee στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα έχει και οψιόν αγοράς.
Ο 30χρονος επιθετικός, μάλιστα θα βρίσκεται το βράδυ της Τρίτης (12/8) στην Θεσσαλονίκη, με την πτήση του -μέσω Φρανκφούρτης- να αναμένεται να προσγειωθεί στις 22:00.
Ο Γιακουμάκης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσει η ανακοίνωσης της μεταγραφής του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.