ΠΑΟΚ: Πρόταση για την απόκτηση του Γιακουμάκη με δανεισμό - Πιέζει για τον επαναπατρισμό του ο παίκτης

ΠΑΟΚ: Πρόταση για την απόκτηση του Γιακουμάκη με δανεισμό - Πιέζει για τον επαναπατρισμό του ο παίκτης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εγκρίνει την υπόθεση του 30χρονου Ελληνα επιθετικού ώστε να προχωρήσει

ΠΑΟΚ: Πρόταση για την απόκτηση του Γιακουμάκη με δανεισμό - Πιέζει για τον επαναπατρισμό του ο παίκτης
Σε επαφές με την Κρους Αζούλ για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του 30χρονου διεθνούς επιθετικού, με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2026.

Η υπόθεση του Γιακουμάκη προχωρά τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός στην προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα, και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη μεταφέρει την επιθυμία του στους Μεξικανούς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Primesport.gr», ο ίδιος ο Γιακουμάκης πιέζει προς την κατεύθυνση της μεταγραφής του στην Τούμπα.

Ο διεθνής φορ ανήκει στην Κρουζ Αζούλ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο πλευρών δεν φαίνεται να συνεχίζεται απρόσκοπτα, με τη μεξικανική ομάδα να εξετάζει ήδη περιπτώσεις επιθετικών ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Μπορεί το όνομά του να μην είχε ακουστεί μέχρι πρότινος στα μεταγραφικά ρεπορτάζ, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν διακριτικά, αλλά στενά τις εξελίξεις γύρω από τον Γιακουμάκη. Με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν αθόρυβα, ετοίμασαν το πλάνο τους και φέρεται να κατέθεσαν επίσημη πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στην Κρουζ Αζούλ.

Ο 30χρονος Έλληνας φορ μετακόμισε στο Μεξικό τον Γενάρη του 2024, έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ, προερχόμενος από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ όπου είχε εντυπωσιακή παρουσία (24 γκολ σε 43 ματς). Ωστόσο, η συνεργασία του με την Κρουζ Αζούλ δεν κύλησε όπως αναμενόταν, καθώς σε 36 εμφανίσεις σημείωσε 9 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ, δίχως να καταφέρει να εδραιωθεί ως σημείο αναφοράς στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παλαιό Φάληρο: «Ήταν βρεγμένη και έπαιζε με το κινητό» λέει ο ταξιτζής που μετέφερε τη μητέρα και τα αδέρφια του κοριτσιού

Καιρός: Επιμένει η θερμική αστάθεια, ενισχύονται οι βοριάδες - Χωρίς έντονο κύμα ζέστης έως τον Δεκαπενταύγουστο

«Σε ρηχά νερά ο πνιγμός, ερευνάται η μητέρα να ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί» λέει ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης για το κοριτσάκι στο Π. Φάληρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης