Ο 22χρονος μέσος της Μπενφίκα είναι ενθουσιασμένος που θα γίνει μέλος του Ολυμπιακού και θα παίξει στο Champions League και δεν το έκρυψε στις πρώτες του δηλώσεις.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ. Όταν ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Μίλησα με τον Τσικίνιο, ο οποίος μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Μου είπε ότι έχει ένθερμους οπαδούς και αυτό είναι κάτι που έχω καταλάβει ήδη και ο ίδιος. Θα τα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα.
Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Champions League. Είμαι έτοιμος να παίξω στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση» είπε ο Νασιμέντο που θα υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς