Η Έλενα Ριμπάκινα επικράτησε της Αβανεσιάν, με 2-0 σετ (6-2, 6-1), στον πρώτο γύρο του Wimbledon και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία νωρίτερα είχε αποκλείσει την Άνα Μπλίνκοβα.
Μια πολύ δύσκολη αποστολή για τη Σάκκαρη, κόντρα σε μια παίκτρια που στις τέσσερις προηγούμενες παρουσίες της στο Λονδίνο έχει ένα τέταρτο γύρο, έναν προημιτελικό, έναν ημιτελικό και έναν τίτλο.
Στα μεταξύ τους ματς η Ριμπάκινα προηγείται με 4-1 στις νίκες, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη τους μάχη στο χορτάρι. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 3/7, η νικήτρια θα παίξει στον τρίτο γύρο με Άνα Καλίνσκαγια ή Κλάρα Τάουσον.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη