Ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης και ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσέ στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague. Οι πράσινοι πλήρωσαν τα λάθη τους και έτσι δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους παίκτες του μετά την ήττα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι κάποιες φορές πρέπει να αποδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου.
Αναλυτικά όσα είπε στα αποδυτήρια:
«Κάποιες φορές πρέπει να αποδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου και να προχωράς μπροστά. Πέρσι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε, φέτος ήταν εκείνοι καλύτεροι και νίκησαν δίκαια. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.