Πανιώνιος - Περιστέρι 102-93: Οι «κυανέρυθροι» πήραν τη νίκη και θα παλέψουν με τον ΠΑΟΚ για την έκτη θέση - Βίντεο
O Πανιώνιος επικράτησε του Περιστερίου με 102-93 στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Γλυφάδας και πλέον θα διεκδικήσει την έκτη θέση στη Basket League απέναντι στον ΠΑΟΚ. Φινάλε για το Περιστέρι που τερμάτισε στην όγδοη θέση
Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Περιστερίου με 102-93 στους αγώνες κατάταξης 5-8 και πλέον θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την έκτη θέση σε μονό αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε από την Καρδίτσα. Όσον αφορά το Περιστέρι που παρατάχθηκε κόντρα στους «κυανέρυθρους» χωρίς τον Νεοκλή Αβδάλα, η ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Stoiximan Basket League τερματίζοντας στην όγδοη θέση.
Το ματς: Πανιώνιος-Περιστέρι
Ο Πανιώνιος βρήκε από νωρίς ρυθμό στην επίθεση, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο υπέρ του 30-22. Σε αυτό το διάστημα, ο «Ιστορικός» σούταρε με καλά ποσοστά (5/7 δίπ., 5/9 τρίπ.) και μοίρασε οκτώ ασίστ για μόλις ένα λάθος απέναντι στο Περιστέρι που στηρίχθηκε στις πρωτοβουλίες του Κρις Κόφεϊ. Στη συνέχεια πάντως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 47-44 του ημιχρόνου.
Οι Πάπας, Χάρις και Ζούγρης έδωσαν λύσεις στην επίθεση του Περιστερίου που μάζεψε τη διαφορά. Παρ' όλα αυτά, ο Πανιώνιος έκανε επιμέρους σκορ 32-24 στο τρίτο δεκάλεπτο, ανεβάζοντας ξανά τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα με τον Κέντρικ Ρέι που τελείωσε τη φάση για το 79-68 στο 30'. Οι «κυανέρυθροι» διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα στο σκορ και έφτασαν στη νίκη με 102-93 που τους επιτρέπει να παλέψουν για την έκτη θέση κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς