Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Σέφιλντ και της Ντέρμπι Κάουντι μίλησε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 τόσο για το παιχνίδι της πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League 1 στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και για τον Κωνσταντέλια.
Για τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ τόνισε ότι είναι στους τρεις καλύτερους παίκτες παγκοσμίως και ότι εάν πήγαινε στη Μπαρτσελόνα θα ξεπερνούσε τον Γιαμάλ!
Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπορμπόκη
«Όταν είδα τις ενδεκάδες του ντέρμπι δικεφάλων είπα θα χάσει ο ΠΑΟΚ, δεν βγήκε ο αρχικός σχηματισμός στον Λουτσέσκου. Η ενδεκάδα της ΑΕΚ ήταν παράξενη, έπαιζε με δεύτερο αμυντικό χαφ ο Λιούμπισιτς. Όλοι μπορούν να παίξουν σε άλλες θέσεις, αλλά το θέμα που παίζεις καλύτερα.
Ο Λουτσέσκου έβαλε αυτούς που έπρεπε στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ έχει την κίνηση στο χώρο, η ΑΕΚ δεν την έχει, με τους παίκτες που έβαλε ο Αλμέιδα. Μόλις έκανε τις αλλαγές ο Ραζβάν Λουτσέσκου ελευθέρωσε την ομάδα και πήρε τη νίκη».
Για τον Μιχαηλίδη και τον Κωνσταντέλια: «Όταν έχει έναν τέτοιο παίκτη όπως ο Μιχαηλίδης, που μπορεί να βγάλει τέτοιες μπαλιές, πρέπει να τον εκμεταλλευτείς, αλλά πρέπει κάποιος να μπορεί να παίξει στον ελεύθερο χώρο.
Ο Κωνσταντέλιας είναι μέσα στους τρεις καλύτερους παίκτες του κόσμου, αν πάει στη Μπαρτσελόνα, σε δύο μήνες, μπορεί να ξεπεράσει τον Γιαμάλ. Ο Πέδρι δεν έχει ούτε ένα περισσότερο προτέρημα από τον Κωνσταντέλια, αλλά μεγάλωσε στη Μπαρτσελόνα. Δεν πρέπει ο Κωνσταντέλιας να αποκτήσει περισσότερη μυϊκή μάζα θα χάσει την ευκινησία του.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει πάνω στον Κωνσταντέλιας και να βρει ένα χαφ σαν τον Πινέδα. Οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες, έχουν καλύτερη παιδεία από αυτή που είχαμε εμείς, είναι απλά ακατέργαστοι».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.