Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την τέταρτη θέση της Ανατολής πανηγύρισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/3) οι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν με 126-106 των Λέικερς στο Fiserv Forum.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση αγγίζοντας το triple double έχοντας 24 πόντους, 12 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 30 λεπτά συμμετοχής.
Από την πλευρά του ο Ντόντσιτς κατέγραψε το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα των Λέικερς, έχοντας 45 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής.
Τα όσα έκανε, μάλιστα, ο Σλοβένος σούπερ σταρ προκάλεσαν και έναν διάλογο με τον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Στο 37-28 ανέβηκε η ομάδα του Μιλγουόκι (22-11 εντός και 14-17 εκτός έδρας), στο 40-24 έπεσαν οι Λέικερς (25-7 εντός και 15-17 εκτός έδρας).
Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Πέισερς, με τους οποίους παλεύουν για την τέταρτη θέση της Ανατολής, τα ξημερώματα της Κυριακής (16/3) στις 02:00 στο Μιλγουόκι.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.