Ο ίδιος, μάλιστα, γιόρτασε τη μεγάλη του επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο και ένα ποτήρι κρασί, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που τράβηξε η αθλήτρια των εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου.
Μαζί του και ο Πολωνός προπονητής του, Μάρτσιν Σκεπάνσκι που δεχόταν συγχαρητήρια για τον Μανόλο, φορώντας φόρμα της εθνικής Πολωνίας και t-shirt της Ελλάδας.
«Επιτέλους πήρα το πρώτο μου χρυσό. Σήμερα γιορτάζουμε και περνάμε καλά» δήλωσε ο Καραλής τον οποίο, μεταξύ άλλων, υποδέχθηκε η μητέρα του αλλά και ο πατέρας του και προπονητής, Χάρης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.