Ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη πιάσει δουλειά αφού πριν από δύο ημέρες ο Μάριος Ηλιόπουλος τον παρουσίασε στα Σπάτα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και στους ποδοσφαιριστές της Ενωσης.
Την επομένη ξεναγήθηκε στην OPAP Arena και δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube: «Είμαι ο Χαβιέρ Ριμπάλτα. Είμαι 44 χρονών και είμαι Ισπανός από τη Βαρκελώνη. Θέλουμε να ‘χτίσουμε’ ένα σύλλογο πιο κοντά στα top ευρωπαϊκά club.
Ο ιδιοκτήτης, κ. Ηλιόπουλος, μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ και το όραμά του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που θέλει να κάνει για το κλαμπ. ΟΚ. Από τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε!».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.