Διακοπές στο Μπαλί της Ινδονησίας κάνει τις τελευταίες ημέρες ο Εμμανουήλ Καραλής προκειμένου να αποφορτιστεί από την έντονη και γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρονιά που είχε.
Αυτό που ίσως να μην περίμενε ο Μανόλο ήταν ότι θα έβρισκε οδηγό ταξί που θα τον αναγνώριζε σε αυτή την άκρη του πλανήτη.
Όταν άκουσε, λοιπόν, τον οδηγό ταξί να του λέει «Fly, Manolo, Fly», ο Εμμανουήλ Καραλής ενθουσιάστηκε και αποτύπωσε τη στιγμή στο Instagram.
«Το ότι υπάρχουν άνθρωποι στο Μπαλί που με αναγνωρίζουν, με τρελαίνει» έγραψε στην ανάρτηση του σχετικού βίντεο ο Μανόλο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.