Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Έρικ Λαμέλα δέχτηκε ένα χτύπημα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του Αργεντινού σταρ για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League να κρίνεται αμφίβολη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε σήμερα καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να τον προφυλάξουν.
Οι άνθρωποι της Ένωσης θα περιμένουν να δουν την κατάσταση του Λαμέλα μέσα στα επόμενα 24ωρα ώστε να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο την Δευτέρα στην «OPAP Arena».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.