Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Έρικ Λαμέλα δέχτηκε ένα χτύπημα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του Αργεντινού σταρ για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League να κρίνεται αμφίβολη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε σήμερα καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να τον προφυλάξουν.
Οι άνθρωποι της Ένωσης θα περιμένουν να δουν την κατάσταση του Λαμέλα μέσα στα επόμενα 24ωρα ώστε να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο την Δευτέρα στην «OPAP Arena».
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.