Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλικαθώς όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής η ΑΕΚ, ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα και μένει εκτός για τους επόμενους δυόμιση μήνες!
Ο Μπρινιόλι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια τραυματίστηκε στο χέρι.
Χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική, ενώ σήμερα προχώρησε και σε αξονική, όπου επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα νέα. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε και από τις εξετάσεις, ο Ιταλός γκολκίπερ υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές της αριστερής πηχεοκαρπικής.
Οι εκτιμήσεις έπειτα από την τελική διάγνωση του τραυματισμού του αναφέρουν ότι ο Μπρινίλι μένει νοκ-άουτ για τους επόμενους δυόμιση μήνες σε μια πολύ άτυχη στιγμή και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.