Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλικαθώς όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής η ΑΕΚ, ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα και μένει εκτός για τους επόμενους δυόμιση μήνες!
Ο Μπρινιόλι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια τραυματίστηκε στο χέρι.
Χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική, ενώ σήμερα προχώρησε και σε αξονική, όπου επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα νέα. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε και από τις εξετάσεις, ο Ιταλός γκολκίπερ υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές της αριστερής πηχεοκαρπικής.
Οι εκτιμήσεις έπειτα από την τελική διάγνωση του τραυματισμού του αναφέρουν ότι ο Μπρινίλι μένει νοκ-άουτ για τους επόμενους δυόμιση μήνες σε μια πολύ άτυχη στιγμή και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.