Λίγα 24ωρα απομένουν από το τέλος εποχής του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, με καρδιές να αναμένεται να σπάσουν στο τελευταίο ματς του Γερμανού στον σύλλογο, το οποίο έμελλε να είναι εντός έδρας.
Ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ λατρεύτηκε όσο ελάχιστοι στο «Άνφιλντ» και την Κυριακή δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποθεωθεί... εν μέσω δακρύων όσων δεν μπορούν να φανταστούν τη «κόκκινη» ζωή χωρίς αυτόν.
Το κλάμα για ορισμένους ξεκίνησε νωρίτερα, με τις φωτογραφίες του «Κλόπο» στο άδειο γήπεδο να χτυπάνε κατευθείαν στο συναίσθημα. Σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου ο Κλοπ το επισκέφτηκε μια τελευταία φορά μόνος του (πηγαίνοντας και στο KOP) ωστόσο εικάζεται πως πρόκειται για κάποια παραγωγή για το τελευταίο του βίντεο στο κλαμπ.
Όπως φαίνεται στο υλικό που κυκλοφορεί, φορά ένα κασκόλ και στέκεται στο κέντρο αλλά και στο πέταλο.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.