Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Μετά από εβδομάδες διαβουλεύσεων η ΕΠΟ αποφάσισε να τηρήσει την προκήρυξη ορίζοντας τον τελικό του Κυπέλλου (Άρης και Παναθηναϊκός οι φιναλίστ) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου

Panthessaliko
Το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το φετινό τρόπαιο το ξέραμε εδώ και πολλές εβδομάδες...

Σήμερα πάντως μάθαμε και επίσημα ότι Άρης και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 25 Μαΐου (20:30 η σέντρα του μεγάλου αγώνα).

Αυτό πάντως που δεν ξεκαθάρισε στην ενημέρωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι οι συνθλήκες διεξαγωγής του αγώνα και δη το αν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων, σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Κλείσιμο
«Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα Κάπα Research: Πόσο εμπιστεύονται οι Έλληνες τον θεσμό της Εκκλησίας, πόσοι είναι υπέρ του διαχωρισμού με το κράτος

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Το πολιτικό rebranding της προέδρου της Κομισιόν ενόψει των ευρωεκλογών


Μπόνους έως 15% στο Δημόσιο: Ποιοι θα το παίρνουν και πώς θα επιλέγονται - Όσα πρέπει να ξέρουμε σε 9 ερωταπαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης