ΑΕΚ: Υπ' ατμόν ο Ζοάν Πλάθα - Ποια ονόματα ακούγονται για αντικαταστάτες

ΑΕΚ: Υπ' ατμόν ο Ζοάν Πλάθα - Ποια ονόματα ακούγονται για αντικαταστάτες

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ολοκληρώσει πρόωρα την παρουσία του στην ΑΕΚ αφού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών μετά την ήττα από τον Προμηθέα και τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων

platha
Η ήττα από τον Προμηθέα στην πρεμιέρα της φάσης των «16» του Basketball Champions League ήταν ο τελευταίος αγώνας του Ζοάν Πλάθα στην άκρη του πάγκου της ΑΕΚ αφού ο Καταλανός προπονητής αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την «Ένωση». Η παρουσία του έμπειρου κόουτς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες αλλά αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες σε διαδικασία συζητήσεων για τη λύση της συνεργασίας τους, με την «Ένωση» να... χτενίζει την αγορά για τον επόμενο προπονητή με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος στην Basket League ενώ έπονται το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και οι κρίσιμοι αγώνες στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

Στο προσκήνιο ο Δέδας, το όνομα του Γιατρά στο τραπέζι

Ο Πλάθα δέχτηκε αρκετή κριτική, η οποία έφτασε μέχρι τα αυτιά του Μάκη Αγγελοπούλου ενώ φαίνεται να υπήρχε και αρκετή γκρίνια και από τους παίκτες.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης στην Basket League με ρεκόρ 6-9 και πρόσφατα ηττήθηκε στην Πάτρα από τον ουραγό Απόλλωνα. Στις τάξεις της «Ένωσης» υπήρχε η σκέψη να πάρει μια μικρή παράταση για τα ματς με Καρδίτσα και Χολον, αλλά τελικά αυτή η προοπτική απορρίφθηκε. Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου προπονητή, με τον Στέφανο Δέδα να είναι φαβορί, ενώ υπάρχει και το όνομα του Μάκη Γιατρά να υπάρχει στο τραπέζι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το προσεχές Σάββατο 27/1 στο ματς με την Καρδίτσα δεν θα βρίσκεται ο Πλάθα στον πάγκο.


Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Στο κινητό του Μπάμπη οι «απαντήσεις» - Ερευνούν αν πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης

Salt Bae: Ήθελε να φλεξάρει με απόδειξη σχεδόν €110.000, αλλά πυροδότησε οργή - «Βροχή» τα σχόλια εις βάρος του

«Ο γάμος των ομοφυλόφιλων καταργεί το Ευαγγέλιο», λέει ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης