Salt Bae: Ήθελε να φλεξάρει με απόδειξη σχεδόν €110.000, αλλά πυροδότησε οργή - «Βροχή» τα σχόλια εις βάρος του

Salt Bae: Ήθελε να φλεξάρει με απόδειξη σχεδόν €110.000, αλλά πυροδότησε οργή - «Βροχή» τα σχόλια εις βάρος του

Δείτε τι γράφουν κάτω από την ανάρτηση του Τούρκου σεφ 

nusret-salt-bae
Μπορεί ο ίδιος να είχε ήδη έναν σημαντικό αριθμό καταστημάτων και να ήταν καταξιωμένος σεφ, όμως ο Nusret έγινε γνωστός όταν δίπλα στο όνομά του μπήκε το προσωνύμιο «Salt Bae».

Όταν ξεκίνησε να ρίχνει αλάτι στα κρέατά του με έναν αστείο τρόπο, τότε έγινε ευρέως γνωστός και πλέον είναι από τις γραφικότερες διεθνείς φιγούρες δίχως όμως να βιώνει την αποθέωση που γνώριζε κάποτε. Τα σχόλια εις βάρος του δίνουν και παίρνουν, τόσο για τα πανάκριβα πιάτα στα μαγαζιά του, όσο και για το γεγονός πως ξεπετάγεται σαν «μαϊντανός» με κάθε ευκαιρία σε κάθε event.

Αντιδράσεις προκάλεσε τώρα η νέα ανάρτηση του Τούρκου σεφ στο Instagram, σύμφωνα με την οποία μια παρέα πελατών στο εστιατόριό του στο Ντουμπάι έκανε λογαριασμό ύψους 108.000 ευρώ. Ο Nusret ήθελε με την ανάρτησή του να flexάρει για το πόσο... πουλάει, γράφοντας «χρήματα έρχονται και φεύγουν», όμως του γύρισε μπούμερανγκ.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι ο μακροσκελής λογαριασμός αποτελεί προσβολή για τους σκληρά εργαζόμενους Τούρκους που αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την αύξηση του πληθωρισμού και το ποσοστό ανεργίας κατά 10%.   

Εντωμεταξύ, οι άγνωστοι επισκέπτες που επισκέφτηκαν το Nusr-Et Steakhouse Dubai στο θέρετρο Four Seasons το Σάββατο, γλέντησαν μεταξύ άλλων με καρπάτσιο από μοσχαρίσιο κρέας, τηγανητές πατάτες, σαλάτα, μπακλαβά και φρούτα.

Απόλαυσαν, επίσης, πολυτελές κρέας με επικάλυψη χρυσού, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλέτου μινιόν (270 δολάρια), και τρεις μπριζόλες (1.390 δολάρια).

Συνόδευσαν τα φαγητά τους με τέσσερα μαρτίνι (130 δολάρια), δύο μπουκάλια Chateau Petrus 2009 (53.900 δολάρια), ένα μπουκάλι Petrus 2011 (17.700 δολάρια) και πέντε διπλά ποτήρια του αποκλειστικού κονιάκ Louis XIII (7.500 δολάρια).

Κλείσιμο
Έδωσαν επιπλέον 24.500 δολάρια σε φιλοδωρήματα.

Το κραυγαλέο καύχημα του Salt Bae δεν άρεσε στους εξοργισμένους σχολιαστές του Instagram. «Αυτή είναι μια περίπτωση που οι άνθρωποι έχουν περισσότερα χρήματα παρά κοινή λογική» δήλωσε ένα άτομο. 

Η τουρκική εφημερίδα Yeniçağ κατηγόρησε τον Salt Bae ότι επιδεικνύει τον πλούτο του, καθώς «οι πολίτες αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα ​​με τον κατώτατο μισθό να είναι στα 3 σεντς». 

Ο Salt Bae έχει ιδρύσει μια αλυσίδα με περισσότερα από 20 εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένου ενός στο Μανχάταν που έκλεισε στη συνέχεια. Ο διάσημος σεφ έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο παρελθόν, επειδή «ανεβάζει» στα social τους εξωφρενικούς λογαριασμούς από τα εστιατόριά του.


Ειδήσεις σήμερα:

Αφήνουν τις κάρτες και διαλέγουν IRIS - Ραγδαία αύξηση πληρωμών και χρηστών με το νέο σύστημα


Παύλος Μαρινάκης: Η εξομολόγηση για τη νόσο του Crohn - «Αφού δεν θα πεθάνω είμαι χαρούμενος»

Πάρτι φοροδιαφυγής σε χλιδάτο γάμο: Η ΑΑΔΕ τσάκωσε από το ανθοπωλείο έως τον τραγουδιστή μέσω των social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης