Το τελευταίο αντίο στον θρυλικό Κώστα Νεστορίδη είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου, συγγενείς, η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από τις 11 το πρωί η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από το γήπεδο, στο οποίο έγραψε ιστορία με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Πολλά άτομα πέρασαν για να πουν το τελευταίο «αντίο» σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας, που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, με το φέρετρο να είναι τυλιγμένο με τη σημαία της Ένωσης.
Ο Γιάννης Βούρος
Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.