Ναλμπαντιάν: Κορυφαίος πρώην τενίστας της Αργεντινής παρακολουθούσε με κρυφή κάμερα την «καυτή» σύντροφό του - Βίντεο, φωτογραφίες

Ναλμπαντιάν: Κορυφαίος πρώην τενίστας της Αργεντινής παρακολουθούσε με κρυφή κάμερα την «καυτή» σύντροφό του - Βίντεο, φωτογραφίες

Ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν είχε τοποθετήσει την κρυφή κάμερα στο σύστημα εξαερισμού στο διαμέρισμα της Αρακέλι Τοράντο

toraddo
Σάλος στην Αργεντινή με τις περιπέτειες του Νταβίντ Ναλμπαντιάν. 

Ο 41χρονος πρώην τενίστας που είχε φτάσει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε παίξει στον τελικό του Wimbledon το 2002 κατηγορήθηκε από την κούκλα, πρώην πλέον, σύντροφό του για σεξουαλική κακοποίηση και για παρακολούθηση του διαμερίσματός της μέσω κρυφής κάμερας. 


Κλείσιμο

Η Αρακέλι Τοράντο είχε κάνει την καταγγελία εδώ και καιρό αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων είχε τοπόθετηθεί στο αρχείο από τον εισαγγελέα. Ο δικηγόρος της όμως βρήκε νέα στοιχεία και "δέθηκε" η υπόθεση. Πως δέθηκε; Με το ηχητικό που ο Ναλμπαντιάν παραδέχονταν την παρακολούθηση στην πρώην του. 

Το ζευγάρι ήταν σε σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023 και είχαν νοικιάσει διαμέρισμα στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες. Η κοπέλα που είναι μοντέλο στην Αργεντινή, συνέχισε να μένει στο διαμέρισμα και μετά τον χωρισμό και μια ημέρα μαζί με τον αδελφό της ανακάλυψαν την κρυφή κάμερα. 



Είχε τοποθετηθεί στο σύστημα εξαερισμού και ο Ναλμπαντιάν μπορούσε να βλέπει τα πάντα από το διαμέρισμά της. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αδερφός της φαίρεσε το κάλυμμα με ένα κατσαβίδι και ανακάλυψε την κάμερα ασφαλείας συνδεδεμένη με πολλά καλώδια για να παρακολουθείται ζωντανά.

«Αποφάσισα να τον χωρίσω όταν άρχισα να καταλαβαίνω τις πράξεις του. Αυτό που αρχικά έμοιαζε με έναν φιλικό χωρισμό, γινόταν όλο και πιο τοξικό μέρα με τη μέρα. Με διεκδίκησε επίμονα και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Άρχισα να φοβάμαι, όταν ο σεκιούριτι της πολυκατοικίας μου, μου είπε ότι ο Ναλμπαντιάν ζήτησε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Τον Ιούνιο παρατηρήσαμε κάτι περίεργο στο δωμάτιο, μαζί με τον αδερφό μου. Εκείνος είδε μια περίεργη λάμψη πίσω από το εσωτερικό του εξαερισμού του διαμερίσματος. Ο τρόμος που μου προκάλεσε αυτό ήταν απερίγραπτος. Όχι μόνο με παρακολουθούσαν, αλλά μπορούσαν να με δουν γυμνή» είπε η Τοράντο στην κατάθεση της. 

Ο πρώην τενίστας παραδέχτηκε ότι είχε δώσει εντολή για την τοποθέτηση της κάμερας αλλά ισχυρίστηκε πως δεν είδε ποτέ το υλικό. Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. 

Ο Ναλμπαντιάν ήταν παντρεμένος για 22 χρόνια με την Βικτόρια Μπος και έχουν μαζί δύο παιδιά. Εκτός από το τένις έχει "τρέλα" με τα αυτοκίνητα και έχει τρέξει σε δεκάδες αγώνες στη χώρα του. 

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκινητική χειρονομία από συνταξιούχο αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου - Οι δύο... όροι που έθεσε

Ο Χαρίτσης «αποκαθήλωσε» το ΣΥΡΙΖΑ στον λογαριασμό του στο Facebook με την «Τέταρτη Τάξη» του Πελίτσα

37 έδρες συγκεντρώνει το κόμμα του Βίλντερς στην Ολλανδία - Ποιες είναι οι θέσεις του για Ισλάμ, μετανάστες, Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης