Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Σβιτολίνα αποκάλυψε τη μεγάλη δωρεά που έχει κάνει για την Ουκρανία

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Σβιτολίνα αποκάλυψε τη μεγάλη δωρεά που έχει κάνει για την Ουκρανία

Στην αποκάλυψη ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει προχωρήσει σε γενναία οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος που έχει δημιουργήσει για τα θύματα του πολέμου, προχώρησε η Ουκρανή τενίστρια Ελίνα Σβιτολίνα

tsitsipas
Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας συνηθίζει να κάνει δωρεές αλλά δεν τις διαφημίζει ποτέ, μέχρι να εμφανιστεί ο ευεργετημένος για να αποκαλύψει τη φιλανθρωπία του.

Η Ελίνα Σβιτολίνα έχει δημιούργησει ένα ίδρυμα προκειμένου να βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία και σήμερα αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την Ίγκα Σβιόντεκ έχουν συνεισφέρει με σημαντικά ποσά στην προσπάθεια που κάνει το ίδρυμά της.



Κλείσιμο
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Σβιτολίνα, με τα χρήματα που έδωσαν ο Τσιτσιπάς και η Σβιόντεκ για το ίδρυμα, θα βοηθήσουν να συνεχιστούν τα καμπ για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του τένις στην Ουκρανία. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τη δωρεά που έκανε ο Στέφανος. Όπως και για την Ίγκα που έχει κάνει πολλά πράγματα για τους Ουκρανούς αλλά και το ίδρυμα μας».

Μάλιστα χθες είχαμε την ολοκλήρωση του καμπ με την Σβιτολίνα να κάνει η ίδια τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν σε καταφυγιο (!!!) καθώς οι σειρήνες του συναγερμού ηχούσαν για αρκετές ώρες πάνω από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.





Πηγή:Sportsfeed.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Άρματα μάχης έξω από το νοσοκομείο Αλ Σίφα - Παγιδευμένοι ασθενείς σε έναν «κύκλο του θανάτου»

Καταγγελίες για botox και αισθητικές παρεμβάσεις από μη γιατρούς δέχεται ο ΙΣΑ - Προκαλούν παραμορφώσεις

Θεσσαλονίκη: «Να τιμωρηθεί όποιος ευθύνεται για τον θάνατο της Ειρήνης μου» ζητά ο φίλος της 24χρονης που πέθανε από ηλεκτροπληξία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης