Premier League, Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Λύτρωση στις καθυστερήσεις με Μπρούνο Φερνάντες - Δείτε το γκολ

Premier League, Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Λύτρωση στις καθυστερήσεις με Μπρούνο Φερνάντες - Δείτε το γκολ

Μετά από δύο σερί ήττες με σκορ 3-0 η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νπίκες στην έδρα της Φούλαμ - Στο 90+1' το γκολ του Πορτογάλου

ynirteda
Μπρούνο ο... λυτρωτής! Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, έτσι και στο Λονδίνο ο Πορτογάλος μέσος έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με ένα υπέροχο γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε το «τρίποντο» (0-1) στους «κόκκινους διαβόλους» με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να επιστρέφει στις νίκες.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ 

Η Γιουνάιτεντ δεν ήταν σε καλή ημέρα, ωστόσο η «μαγεία» του Μπρούνο ήταν αρκετή για να της δώσει στο φινάλε μια πολύ σημαντική νίκη, τόσο για την ψυχολογία, όσο και για την βαθμολογία, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» μείωσαν τη διαφορά τους από την 5η Άστον Βίλα, πλησιάζοντας στους τέσσερις βαθμούς.

Η Γιουνάιτεντ φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα για λίγα εκατοστά δεν πήρε κεφάλι στο σκορ.

Κλείσιμο
Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Χάρι Μαγκουάιρ που ήταν εκτεθειμένος συμμετείχε στη φάση, μπλοκάροντας τον διάδρομο για τους αμυντικούς της Φούλαμ, με τον διαιτητή να πηγαίνει στο VAR και να ακυρώνει τη φάση.


Η άμυνα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα στεκόταν πολύ σωστά στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές του Τεν Χαγκ να μην καταφέρνουν να τη διασπάσουν, έχοντας και τον Χοίλουντ εκτός παιχνιδιού, καθώς ο Δανός δεν πατούσε καθόλου καλά στο παιχνίδι.

Ένα αδύναμο πλασέ του Μπρούνο Φερνάντες στο 34ο λεπτό, ήταν η μοναδική καλή στιγμή για τη Γιουνάιτεντ στο πρώτο μέρος, το οποίο έληξε χωρίς συγκινήσεις και σκορ...

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, η Φούλαμ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα. Και μάλιστα δημιούργησε τις πιο κλασικές στιγμές, μέχρι και εκείνο το σημείο, φτάνοντας κοντά στο γκολ σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις!

Στο 61ο λεπτό, ο Γουίλσον άγγιξε το γκολ! Ο Ουαλός εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Ονάνα κατάφερε να το βγάλει κρατώντας το μηδέν.


Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Καμερουνέζος χρειάστηκε να κάνει άλλη μια μεγάλη επέμβαση, σταματώντας αυτή τη φορά τον Παλίνια που δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ από πολύ κοντά.

Το ματς φάνηκε να οδηγείται στην λευκή ισοπαλία, ωστόσο η «μαγεία» του Φερνάντες άλλαξε τα δεδομένα και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παλίνια έξω από την περιοχή και με έναν «κεραυνό», έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο διαμορφώνοντας το τελικό 1-0, με τη Γιουνάιτεντ να φεύγει από το Λονδίνο με ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο»!

Φούλαμ: Λένο, Καστάν, Μπάσεϊ, Ριμ, Ρόμπινσον, Γουίλσον, Παλίνια, Ιγουόμπι, Περέιρα, Γουίλιαν, Μουνίς

Μάντσεστερ Γιουνάιεντ: Ονάνα, Μπισάκα, Έβανς, Μαγκουάιρ, Νταλότ, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Φερνάντες, Άντονι, Γκαρνάτσο, Χόιλουντ.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Αποκλείστηκαν χωριά στην Καλαμπάκα, εκκενώθηκαν στην Αχαΐα - Πού υπάρχουν προβλήματα (βίντεο & φωτογραφίες)

Κυβερνήσεις ζητούν από την ελληνική ακτοπλοΐα να μεταφέρει πολίτες από Βηρυτό, Χάιφα - Από €30.000 έως €140.000 ο ναύλος

Μάθιου Πέρι: Για τελευταία φορά όλα τα «Φιλαράκια» μαζί - Το «αντίο» στον Τσάντλερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης