Μάθιου Πέρι: Για τελευταία φορά όλα τα «Φιλαράκια» μαζί - Το «αντίο» στον Τσάντλερ

Μάθιου Πέρι: Για τελευταία φορά όλα τα «Φιλαράκια» μαζί - Το «αντίο» στον Τσάντλερ

Άνιστον, Κοξ, Κούντροου, Λε Μπλανκ και Σουίμερ παρπατούν μαυροντυμένοι χωρίς τον έκτο της παρέας και συγκινούν - Η ιδιωτική κηδεία και το ίδρυμα «Μάθιου Πέρι» που ξεκίνησε τη δράση του

mathiouperru_khdeia
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο από την ιδιωτική κηδεία του Μάθιου Πέρι στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου (τοπική ώρα, ξημερώματα στην Ελλάδα).

Οι συμπρωταγωνιστιές του από τα «Φιλαράκια» εθεάθησαν ντυμένοι στα μαύρα να περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλο, προκειμένου να συνοδεύουν τον αγαπημένο τους «Τσάντλερ» στην τελευταία του κατοικία.

Τα βίντεο με τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ χωρίς τον έκτο της παρέας, συγκινούν. Πήγαν να τον αποχαιρετήσουν στο κοιμητήριο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της σειράς. Στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.

Δείτε βίντεο
Matthew Perry’s family and friends attend late actor's funeral | 9 News Australia

Στην κηδεία παρέστησαν ο πατέρας του ηθοποιού, ο Τζον Μπένετ Πέρι, και ο πατριός του, ο Κιθ Μόρισον.



Φως στα αίτια του θανάτου του 54χρονου ηθοποιού αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα» («Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing»), στο οποίο εξιστορούσε την πολυετή μάχη του για να απεξαρτηθεί από τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα και το αλκοόλ.

Χθες Παρασκευή, δημιουργήθηκε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του (The Matthew Perry Foundation), το οποίο θα τιμήσει τη μνήμη του βοηθώντας ανθρώπους που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εθισμό τους.

Το τελευταίο reunion
Μετά το τέλος της σειράς, οι κοινές εμφανίσεις των πρωταγωνιστών ήταν σπάνιες και οι φαν ζητούσαν επίμονα να γίνει ένα reunion με όλους τους ηθοποιούς μαζί, κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στην τηλεόραση.

Το 2021, έρχεται το «Friends The Reunion», η τελευταία φορά που το κοινό είδε «Τα Φιλαράκια» μαζί, ύστερα από σχεδόν μια εικοσαετία.

Στο επεισόδιο που περίμεναν για 17 χρόνια οι φανατικοί των «Friends», οι Άνιστον, Πέρι, Κοξ, Σουίμερ, Κουντρόου και Λε Μπλανκ συναντήθηκαν, νοστάλγησαν και θυμήθηκαν τις πιο χαρακτηριστικές τους στιγμές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο πρόωρος θάνατος του Πέρι τους ένωσε ξανά σε μια κλειστή κηδεία, με μερικούς συγγενείς και φίλους του. «Κύμα» συγκίνησης έχει πλημμυρίσει τα social media για την τελευταία φορά που όλα τα «Φιλαράκια» συναντήθηκαν μαζί.
Friends: The Reunion 2021 | Matthew Perry Gets Emotional | Courtney Cox Crying too | Chandler Monica


Το ίδρυμα με το όνομα του Μάθιου Πέρι ξεκίνησε να δέχεται δωρεές, για να βοηθήσει όσους παλεύουν με τον εθισμό.

Με αφορμή τη μάχη που έδινε ο ίδιος με τους δικούς του δαίμονες, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα χάπια, επιθυμία του ήταν να χτίσει ένα καταφύγιο που θα αγκαλιάσει όλους τους ανηπεράσπιστους χρήστες.

Σε ανακοίνωση του Ιδρύματος «Μάθιου Πέρι» αναφέρεται ότι ήταν «η υλοποίηση της διαρκούς δέσμευσης του Μάθιου να βοηθήσει άλλους που παλεύουν με την ασθένεια του εθισμού.

Ξεκινάμε ένα ταξίδι για να τιμήσουμε την κληρονομιά του ιδρύοντας το Ίδρυμα Matthew Perry, με οδηγό τα λόγια και τις εμπειρίες του και με γνώμονα το πάθος του να κάνει τη διαφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές».

«Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ, μια οικογένεια»
Σε κοινή τους δήλωση, οι συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια», είπαν για τον Πέρι: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».




Κλείσιμο



Οι συνδημιουργοί του «Friends» Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν και ο εκτελεστικός παραγωγός Κέβιν Μπράιτ εξέδωσαν επίσης δήλωση προς τιμήν του Πέρι. Η δήλωσή τους έγραφε: «Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά, βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου. Φαίνεται ακόμα αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αισθανόμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε ως μέρος της ζωής μας».

Μια φωτογραφία του Perry κοινοποιήθηκε επίσης στον λογαριασμό «Friends» στο Instagram, μαζί με ένα μήνυμα που περιγράφει τον αείμνηστο ηθοποιό ως «ένα αληθινό δώρο για όλους μας».



Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει στη φορολόγηση για ελεύθερους επαγγελματίες, τα τρία επίπεδα ελέγχου και η μάχη κατά της φοροδιαφυγής

Θρήνος στη Γάζα μετά την αεροπορική επιδρομή σε νοσοκομείο - Τουλάχιστον 15 νεκροί και 60 τραυματίες, δείτε βίντεο

Κλειδιά, πρωταγωνιστές, συσχετισμοί και σενάρια ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης