Ο γιατρός του αγώνα πανηγύριζε το Κύπελλο του ΠΑΟ, αλλά οι πράσινοι τουίταραν φωτογραφία του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

Ο γιατρός του αγώνα πανηγύριζε το Κύπελλο του ΠΑΟ, αλλά οι πράσινοι τουίταραν φωτογραφία του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

Οπαδός του Παναθηναϊκού είναι ο Χρήστος Γώγος, ο γιατρός του αγώνα που διεκόπη, και παρόλο που ο ίδιος έχει αναρτήσει ουκ ολίγες φωτογραφίες με τους πράσινους, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους επίσημους λογαριασμούς της ανήρτησε φωτογραφία του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

gogos-new2-mesa
Το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι «αιωνίων», όπως αποδεικνύεται δεν είναι κανένας ποδοσφαιριστής, προπονητής, ούτε καν οι διαιτητές αλλά ο γιατρός του αγώνα.

Ο κ.Χρήστος Γώγος από τη στιγμή που ο Χουάνκαρ βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά τον τραυματισμό του από την κροτίδα, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

gg03


Κλείσιμο
Μόνο που ο κ. Γώγος από ένα σημείο και μετά έγινε ο νούμερο ένα στόχος των διαρροών του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι ισχυρίστηκαν ότι άλλαξε την γνωμάτευση του και έκρινε πως ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα που να καθιστούσε αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Μάλιστα οι πράσινοι έφτασαν στο σημείο να «τουιτάρουν» στον επίσημο λογαριασμό τους μία φωτογραφία του κ. Γώγου δίπλα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη κι άλλη μία από την τιμητική πλακέτα που του απένειμαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού.




Μόνο που αυτή η κίνηση εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους πράσινους καθώς ο Χρήστος Γώγος όπως αποδεικνύεται από τους προσωπικους του λογαριασμούς στα social media είναι βαμμένος οπαδός του Παναθηναϊκού!!!

dddd


Goggooos1




wemb2_2
wemb_2




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης