Χάνει όλη τη σεζόν ο Νεϊμάρ: Υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου

Χάνει όλη τη σεζόν ο Νεϊμάρ: Υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου

Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην ήττα από την Ουρουγουάη

27821493
Τα χειρότερα δυνατά νέα προέκυψαν από τις εξετάσεις του Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην ήττα της Σελεσάο από την Ουρουγουάη, αποχώρησε με πατερίτσες και η τελική διάγνωση είναι πως υπέστη ρήξη τόσο πρόσθιου χιαστού συνδέσμου όσο και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο.

Όπως είναι προφανές ο 31χρονος εξτρέμ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς η απουσία του θα είναι πολύμηνη (άνω των έξι μηνών) και το διάστημα της αποθεραπείας του θα κριθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Τις επόμενες ημέρες ο Νεϊμάρ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει την απαραίτητη επέμβαση στο γόνατο του.

Από το 2018 ο Νεϊμάρ έχει υποστεί 16 τραυματισμούς και έχει μείνει εκτός δράσης για 640 ημέρες, φυσικά ποτέ στην καριέρα του δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αγώνα με τη Ουρουγουάη.

Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Στέλνω μήνυμα στις πολυεθνικές για τις τιμές, η Ελλάδα δεν είναι μπανανία - Προβληματική η μη καταδίκη της Χαμάς από την Τουρκία

Συνέδριο στις 23-25 Φεβρουαρίου προτείνει ο Κασσελάκης και γυρνά την πλάτη στην «Ομπρέλα»

«Σφάζονται» οι κόρες του Αχιλλέα Μπέου - «Ο πατέρας μας σου έκοψε την οικονομική βοήθεια, γι' αυτό τα λες αυτά» απαντά η Χριστίνα στην Eve
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης