Τα χειρότερα δυνατά νέα προέκυψαν από τις εξετάσεις του Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην ήττα της Σελεσάο από την Ουρουγουάη, αποχώρησε με πατερίτσες και η τελική διάγνωση είναι πως υπέστη ρήξη τόσο πρόσθιου χιαστού συνδέσμου όσο και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο.
Όπως είναι προφανές ο 31χρονος εξτρέμ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς η απουσία του θα είναι πολύμηνη (άνω των έξι μηνών) και το διάστημα της αποθεραπείας του θα κριθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Τις επόμενες ημέρες ο Νεϊμάρ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει την απαραίτητη επέμβαση στο γόνατο του.
Από το 2018 ο Νεϊμάρ έχει υποστεί 16 τραυματισμούς και έχει μείνει εκτός δράσης για 640 ημέρες, φυσικά ποτέ στην καριέρα του δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αγώνα με τη Ουρουγουάη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας