Μαρσέιγ: Το πρώτο τριήμερο του Γκατούζο στην ομάδα είχε μπουνιές και «γκάζια»

Μαρσέιγ: Το πρώτο τριήμερο του Γκατούζο στην ομάδα είχε μπουνιές και «γκάζια»

Σύμφωνα με την L'Équipe, ο Τζενάρο Γκατούζο έχει καταφύγει σε πιο... εκρηκτικές μεθόδους προπόνησης τις πρώτες του τρεις ημέρες ως προπονητής της Μαρσέιγ, καθώς προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα με τη Μονακό

gattuso
Οι παίκτες της Μαρσέιγ έχουν συνηθίσει σε ένα πιο... εντατικό και επιθετικό στυλ προπόνησης υπό τον Ιγκόρ Τούντορ και η «L' Equipe» αναφέρει ότι οι μέθοδοι του πρώην προπονητή της Βαλένθια Τζενάρο Γκατούζο, δεν απέχουν πολύ.

Ο Ιταλός τεχνικός που έχει αναλάβει το «τιμόνι» της OM εδώ και λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την αντικατάσταση του Μαρθελίνο προσπαθεί με κάθε τρόπο να «μπουστάρει» τους παίκτες της ομάδας του. Έριξε έτσι μερικές... μπουνιές με τη μορφή στοργής βέβαια, παρά επιθετικότητας και άρχισε να αφήνει ήδη το στίγμα του.

Θεωρείται ως ένας τρόπος να συγχαρεί τους παίκτες του για τις θετικές προπονητικές επιδόσεις. Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι παίκτες απολαμβάνουν το πιο «ζωώδες» στυλ του στις προπονήσεις.

Ο Λεάντρο Μπαλέρντι σχολίασε τον αντίκτυπο που είχε ο Γκατούζο στο σύντομο χρονικό διάστημα στον σύλλογο, λέγοντας «Από την πρώτη μέρα μας έδωσε την καρδιά του και περιμένει να κάνουμε το ίδιο». Οι παίκτες φάνηκαν δεκτικοί και ενθουσιώδεις με την άφιξη του πρώην μέσου, αλλά μένει να φανεί ο αντίκτυπος που έχει αυτό στον αγωνιστικό χώρο...

Κλείσιμο

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Εκτός ελέγχου ο Μπέος στον Βόλο - Ξυλοφορτώνει πλημμυροπαθή που τον έβρισε

Θρήνος στο Μεσολόγγι για τη γυναίκα που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή

Νέοι στη Σουηδία εκλιπαρούν συμμορίες να κάνουν φόνους με συμβόλαια θανάτου - Ο στρατός στους δρόμους για να βάλει τάξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης