Serie A, Ίντερ-Μίλαν 5-1: Απόλυτο αφεντικό στο Μιλάνο - Δείτε τα γκολ

Serie A, Ίντερ-Μίλαν 5-1: Απόλυτο αφεντικό στο Μιλάνο - Δείτε τα γκολ

Δύο γκολ ο Μικιταριάν - Βρήκαν δίχτυα οι Τουράμ, Τσαλχάνογλου και Φρατεζι για την Ίντερ - Μείωσε προσωρινά σε 2-1 ο Λεάο

27684682
Κάθε νίκη σε Derby della Madonnina χαρίζει πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πόσω δε μάλλον όταν προκύπτει με τέτοιο τρόπο!

Ένας θρίαμβος για την Ίντερ που έδειξε στη Μίλαν με εμφατικό τρόπο ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη! Χάρη σε μια καθολική εμφάνιση, οι Νερατζούρι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη συμπολίτισσα, τη διέλυσαν με 5-1 και υπέγραψαν το 4Χ4 που τους κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkjk9sjwebl)


Κλείσιμο
Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός και η Ίντερ ακολούθησε πιστά αυτή τη ρήση για να χτίσει από νωρίς βάσεις νίκης. Μόλις στο 5΄άλλωστε και πάνω που η Μίλαν προσπαθούσε να προσδώσει ένα αργό τέμπο στο ματς, οι Νερατζούρι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkh9lj9ebm1)


Έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή και σκαστό σουτ του Ντιμάρκο, ο Μικιταριάν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έγραψε το 1-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkhs34jmf1t)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkiryos7cqh)


Το προβάδισμα χάρισε αυτοπεποίθηση και ενέργεια στους τυπικά γηπεδούχους που συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και άγγιξαν το δεύτερο γκολ σε σκαστή κεφαλιά του Αρμένιου που πέρασε δίπλα από την εστία (12΄).

Έπρεπε τελικά να φτάσουμε στο 31΄για να δούμε μια πρώτη αντίδραση από τη Μίλαν, όταν ο Ερναντές με απίθανη κούρσα άδειασε την αντίπαλη άμυνα αλλά πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι του Ζόμερ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkiwmxmf6vt)


Προτού ωστόσο οι Ροσονέρι προλάβουν να χτίσουν μομέντουμ πάνω σε αυτή την ευκαιρία, η Ίντερ «χτύπησε» για το 2-0 με υπέροχο γκολ του Τουράμ (38΄). Αφού συνέκλινε προς την περιοχή, ο Γάλλος έπιασε τηλεκατευθυνόμενη οβίδα που αναπαύτηκε με βία στο παραθυράκι του Μενιάν, χαρίζοντας διαφορά δυο τερμάτων στους Νερατζούρι πριν από το ημίχρονο.

Στο 57΄ωστόσο η Μίλαν για πρώτη φορά άρχισε να ελπίζει! Έπειτα από υπέροχη κάθετη του Ερναντές για τον Λέο, ο τελευταίος νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ζόμερ για να μειώσει σε 2-1 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ντέρμπι! Τα ανανεωμένα δεδομένα ωστόσο δεν κράτησαν για πολύ, όπως και οι ελπίδες των Ροσονέρι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο 69΄ο Μικιταριάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τελείωμα στην κλειστή γωνία, ενώ στο 78΄ο Ερναντές έκανε πέναλτι στον Λαουτάρο το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Τσαλχάνογλου για το 4-1. Ο εφιάλτης ωστόσο ακόμα δεν είχε τελειώσει για τη Μίλαν, η οποία είδε τον Φρατέζι να υπογράφει με προβολή την ταπεινωτική ήττα της στις καθυστερήσεις, στην πρώτη φορά που η Ίντερ βρίσκει πέντε γκολ σε Derby della Madonnina από το μακρινό 1974.


Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ζόμερ, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (74΄Ντε Φράι), Ντιμάρκο (64΄Κάρλος Αουγκούστο), Ντάμφρις, Μπαρέλα (64΄Φρατέσι), Μικιταριάν, Τσαλχάνογλου (80΄Ασλάνι), Τουράμ (64΄Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (77΄Φλορέντσι), Κιάερ, Τιό, Ερναντές, Κρούνιτς, Λόφτους Τσικ (86΄Μούσα), Ρέιντερς (77΄Γιόβιτς), Πούλισικ (56΄Τσουκουέζε), Λεάο, Ζιρού (77΄Οκάφορ). 

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλαιγαν τα οκτώ ανήλικα παιδιά που άφησε μόνα η μάνα τους στο σπίτι - «Πήγα να δω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο» λέει

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Θα «τρέξουμε» γρήγορα, για να έχουν όλοι οι Έλληνες πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας


Ερντογάν: Αν είναι απαραίτητο, η Τουρκία θα χωρίσει τους δρόμους της με την Ευρωπαϊκή Ένωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης